Επικαιρότητα

Η αθλιότητα του συνεργάτη του δημάρχου Άργους – Μυκηνών κατά της Γεωργίας Μπίκα και η απόλυσή του

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε ο συνεργάτης του δημάρχου Άργους -Μυκηνών Χρήστος Αγγελόπουλος . Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τοποθετείται για την υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα από τη Θεσσαλονίκη, με την παρακάτω άθλια ανάρτηση:…

 

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε σχόλιο κάτω από την ανάρτηση αυτή ο ίδιος υποστηρίζει πως η Γεωργία εκδιδόταν για 1.500 ευρώ τη βραδιά.

Η κίνηση αυτή του συνεργάτη του δημάρχου έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, από πολίτες οι οποίοι κοινοποίησαν την ανάρτηση:

Μάλιστα ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος απάντησε στον ίδιο τον Χρήστο Αγγελόπουλο. Δείτε τι του αναφέρει:

Επίσης ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών  Δημήτρης Καμπόσος μόλις ενημερώθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με τον συνεργάτη του πήρε ξεκάθαρη θέση εναντίον του.

Η ανάρτηση του δημάρχου:

Το zougla.gr επικοινώνησε με τον δήμαρχο ο οποίος ανέφερε «Δεν συντάσσομαι με τέτοιες τοποθετήσεις. Έχω απαντήσει στη σελίδα μου στο Facebook και θα δω τι θα κάνω με τον κύριο τις επόμενες ημέρες».

Το απόγευμα της Κυριακής ο δήμαρχος έκανε γνωστό με επιστολή την οποία έστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πως απέλυσε τον συνεργάτη του. Δείτε την επιστολή:

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock