Τρόπος Ζωής

Η αποκάλυψη του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για το «Rocky Racoon» των Beatles

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ αποκάλυψε την ιστορία πίσω από το τραγούδι των The Beatles «Rocky Racoon».

Ο ΜακΚάρτνεϊ μίλησε για το πώς δημιουργήθηκε το τραγούδι σε συνέντευξή του στον κωμικό Μπομπ Μόρτιμερ.

Πρόσφατα κοινοποιήθηκε τρέιλερ από τη συνέντευξη, ενόψει της κυκλοφορίας της βιογραφίας του ΜακΚάρτνεϊ, «The Lyrics: 1956 To The Present», η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου.

Στη βιογραφία ο τραγουδιστής – τραγουδοποιός, αναφέρεται στις πρώτες του συνθέσεις, στα τραγούδια που έγραψε για τους Beatles, Wings και στη συνέχεια για τη σόλο καριέρα του μέχρι σήμερα.

Στο απόσπασμα ο ΜακΚάρτνεϊ μιλάει για την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Rocky Raccoon», το οποίο περιλαμβάνει τους στίχους: «Τώρα ο γιατρός ήρθε και είχε τη μυρωδιά του τζιν…. Είπε: “Ρόκι, βρήκες τον μάστορά σου”. Και ο Ρόκι είπε: “Γιατρέ, είναι μόνο μια γρατσουνιά”».

 

Ο ΜακΚάρτνεϊ αναφέρει στη συνέντευξη στον Μόρτιμερ: «Οδηγούσα ένα μικρό μοτοποδήλατο για να πάω να δω την ξαδέρφη μου Μπέτι. Ήταν μια νύχτα με φεγγάρι … Είπα: “Ουάου, κοίτα εκείνο το φεγγάρι!”» ανέφερε ο τραγουδιστής και θυμήθηκε ότι το μοτοποδήλατο έπεσε στο πλάι, δεν υπήρχε τρόπος να το ξανασηκώσει και χτύπησε στο πεζοδρόμιο.

Ο τραγουδιστής εξηγεί ότι χτύπησε στα χείλη και αιμορραγούσε από το ατύχημα και η ξαδέρφη του κάλεσε γιατρό.

«Πρέπει να ήταν περίοδος Χριστουγέννων… ο γιατρός είχε πιει» σημειώνει ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ. «Είπε: “Νομίζω ότι χρειάζεσαι μερικές βελονιές”».

Ο ΜακΚάρτνεϊ ζήτησε να του χορηγηθεί αναισθητικό, αλλά ο γιατρός είχε μόνο βελόνα και κλωστή. «Και προσπαθούσε να περάσει την κλωστή στη βελόνα αλλά δεν έβλεπε. Έτσι η Μπέτι τελικά πέρασε την κλωστή».

To άρθρο Η αποκάλυψη του Πολ ΜακΚάρτνεϊ για το «Rocky Racoon» των Beatles δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock