Τρόπος Ζωής

Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε απάντησε στα σχόλια που λένε ότι έμεινε «μισή» και έχει πρόβλημα υγείας

Η σχεδόν… σκελετωμένη εικόνα της ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε έδωσε τροφή σε σχόλια και σενάρια που ανέφεραν ότι έμεινε «μισή», επειδή έχει πρόβλημα υγείας πιθανότατα ανορεξία και η τραγουδίστρια αποφάσισε να βάλει τελεία και παύλα σε όλα αυτά απαντώντας ότι δεν έχει τίποτα απολύτως.

Η σταρ της μουσικής ποπ Αριάνα Γκράντε απάντησε με μία ανάρτησή της στο TikTok στις «ανησυχίες» των θαυμαστών της για το αδυνατισμένο σώμα και την υγεία της τραγουδίστριας.

Η Αριάνα Γκράντε τόνισε ότι η είχε πάρει κιλά, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια, έπινε και έτρωγε άσχημα και η προηγούμενη εικόνα του σώματός της δεν ήταν η φυσιολογική, εννοώντας ότι πλέον το κορμί της είναι νορμάλ.

«Το σώμα με το οποίο συγκρίνετε το σημερινό μου σώμα ήταν η πιο ανθυγιεινή εκδοχή του σώματός μου. Τότε έπαιρνα πολλά αντικαταθλιπτικά, έπινα και έτρωγα άσχημα» ανέφερε η Αριάνα Γκράντε.

«Ήμουν στο χειρότερο σημείο της ζωής μου όταν λέγατε πως ήμουν υγιής, αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν ήταν το υγιές μου», είπε η τραγουδίστρια.

@arianagrande

♬ original sound – arianagrande

 

Η Αριάνα Γκράντε είχε ακούσει ουκ ολίγα ως τώρα για την αδυνατισμένη εμφάνισή της.

«Δεν αναγνωρίζω πια την Αριάνα, φαίνεται τόσο διαφορετική και ανορεξική», έγραψε ένας φαν της. «Ανησυχώ πολύ για την Αριάνα», «Ελπίζω να είναι υγιής», σχολίαζαν κάποιοι άλλοι θαυμαστές της.

Κατάθλιψη και μετατραυματικό στρες από την βομβιστική επίθεση

Στο παρελθόν η Αριάνα Γκράντε είχε μιλήσει ανοικτά για τη μάχη που δίνει με το άγχος, την κατάθλιψη και τη διαταραχή μετατραυματικού στρες που υπέστη μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ το 2017.

Αν και η τραγουδίστρια της ποπ είπε ότι «δεν θα έπρεπε να μιλάει» για το σώμα της, ελπίζει να βγει «κάτι καλό» σημειώνοντας ότι «ποτέ δεν ξέρεις τι περνάει κάποιος», ενώ προέτρεψε τους θαυμαστές της να είναι «ευγενικοί με τον εαυτό τους και με τους άλλους».

«Υπάρχουν τρόποι να κάνεις κομπλιμέντα σε κάποιον – ή να αγνοήσεις κάτι που βλέπεις και δεν σου αρέσει – και νομίζω ότι πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον να εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε μεταξύ άλλων η σταρ. «Ο στόχος μας είναι να είμαστε ασφαλείς. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να φαίνεσαι υγιής και όμορφος».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βίντεο της Αριάνα Γκράντε μέσα σε 3 ώρες προβλήθηκε 11 εκατομμύρια φορές και έχει συγκεντρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια likes.

To άρθρο Η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε απάντησε στα σχόλια που λένε ότι έμεινε «μισή» και έχει πρόβλημα υγείας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock