Επικαιρότητα

Η Ελληνική Αστυνομία πρωτοστατεί στην ανακύκλωση και επιβραβεύεται

Η Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.) παραδίδει μαθήματα περιβαλλοντικής συμπεριφοράς, αφού αποτελεί τον πρώτο φορέα του Δημοσίου που έχει εντάξει στην καθημερινότητά της και την ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. Με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση του Ταμείου Αρωγής Ορφανών Τέκνων της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος, το πιλοτικό πρόγραμμα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018 και έχει αποδώσει μέχρι σήμερα ποσό που προσεγγίζει τις 200.000 ευρώ.

Στις 16 Δεκεμβρίου, παρουσία του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου και του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Κωνσταντίνου Τσουβάλα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του συλλογικού συστήματος «Ανταποδοτική Ανακύκλωση Α.Ε», κ. Παύλος Ραβάνης και ο Αντιπρόεδρος, κ. Ηλίας Μουσταΐρας, παρέδωσαν στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, επιταγή ύψους 46.377,33 ευρώ που αφορά τα έσοδα ανακύκλωσης κατά το χρονικό διάστημα από την 1η Μαρτίου έως 31 Οκτωβρίου 2021. Το ποσό που συγκεντρώνεται κάθε χρόνο διανέμεται την περίοδο των Χριστουγέννων στους δικαιούχους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock