Επικαιρότητα

«Η Ελπίδα ήρθε»: Στα λευκά η Ελλάδα από τη Φλώρινα ως την Κάρπαθο – Εντυπωσιακές εικόνες από ψηλά

Ένα μαγευτικό θέαμα καθώς και αρκετά προβλήματα χαρίζει η κακοκαιρία «Ελπίδα» καθώς το χιόνι έχει «στρωθεί» σε μεγάλο μέρος της χώρας, από τη Φλώρινα ως τα ορεινά της Καρπάθου.  

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η βελτίωση που καταγράφεται από τις πρώτες μεσημβρινές ώρες θα είναι πρόσκαιρη. Ο καιρός θα επιδεινωθεί από το βράδυ στη Μακεδονία και τη Θράκη με χιονόνερο ή χιονοπτώσεις οι οποίες θα επεκταθούν, και στην Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα είναι κατά τόπους πυκνές.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ χαμηλά επίπεδα και δε θα ξεπεράσει στις περισσότερες περιοχές τους 04 με 07 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, ο οποίος βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι ισχυρός. Η ελάχιστη θερμοκρασία σε πολλές ηπειρωτικές περιοχές θα κυμαίνεται μεταξύ -06 και -08 βαθμών ενώ κατά τόπους στα βορειοδυτικά θα είναι -15 βαθμοί Κελσίου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock