Υγεία & Διατροφή

Η πρώτη ομολογία-παραδοχή από «ειδικό»: «Οι εμβολιασμένοι έκαναν λάθος – Νόμισαν ότι τελείωσαν με τον κορωνοϊό»! H απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μεταδίδουν τον ιό προκάλεσε το νέο κύμα μολύνσεων

Οι εμβολιασμένοι είναι οι βασικοί υπεύθυνοι για την έκρηξη του νέου κύματος του Covid-19, παραδέχθηκε για πρώτη φορά μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωναϊό, καθηγητής Δημόσιας Υγείας, Τάκης Παναγιωτόπουλος….

 

O καθηγητής Δημόσιας Υγείας Τάκης Παναγιωτόπουλος δήλωσε συγκεκριμένα ότι: «Δυστυχώς δόθηκε η αίσθηση με τα μέτρα που λήφθηκαν στις αρχές Οκτωβρίου ότι περίπου τελειώνουμε με τον κορωνοϊό και πάντως ότι τελειώνουν με αυτόν οι εμβολιασμένοι. Αυτό δεν είναι σωστό, η πανδημία αφορά όλους μας. Δυστυχώς φοβάμαι ότι οι εμβολιασμένοι παίρνοντας αυτό το μήνυμα, προφυλάσσονται λιγότερο» σημείωσε το μέλος της Επιτροπής Επιστημόνων του υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό, Τάκης Παναγιωτόπουλος καταδεικνύοντας την έκταση του προβλήματος.

 

Οι εμβολιασμένοι μέσα στην άγνοιά τους και την απόκρυψη από την κυβέρνηση ότι μολύνονται και μολύνουν, δεν έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή με αποτέλεσμα να προκαλέσουν «σφαγή» στους ανεμβολίαστους, αλλά και στους εμβολιασμένους!

 

Και ο καθηγητής κατέληξε: «Ο καθένας να συνειδητοποιήσει την κατάσταση και να προστατέψει τον εαυτό του»!

Ο σώζων εαυτόν σωθείτω, δηλαδή…

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock