Τρόπος Ζωής

Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει συναυλίες λόγω «προβλημάτων υγείας»

Τα προβλήματα υγείας της Σελίν Ντιόν δεν τις επέτρεψαν να ξεκινήσει ούτε τις πρόβες για το νέο της σόου που θα έκανε πρεμιέρα τον επόμενο μήνα σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας.

Η Σελίν Ντιόν ανέβαλε την πρεμιέρα του σόου, με τίτλο «Céline», καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, υποφέρει από προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα, «σοβαρούς και επίμονους μυϊκούς σπασμούς».

«Είμαι συντετριμμένη», είπε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν. «Η ομάδα μου και εγώ δουλεύουμε για το νέο μας σόου, τους τελευταίους οκτώ μήνες και το γεγονός πως δεν θα μπορέσω να κάνω πρεμιέρα τον Νοέμβριο με λυπεί αφάνταστα».

Το σόου θα γινόταν σ΄ ένα νέο θέατρο με τη μεγαλύτερη και ψηλότερη σκηνή της πόλης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. «Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία σας», δήλωσε στην τραγουδίστρια ο Σκοτ Σιμπέλα πρόεδρος του ξενοδοχείου «World Las Vegas».

Η Ντιόν είναι σταθερή αξία στο Λας Βέγκας από το 2003, όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το σόου της «A New Day» στο Caesar’s Palace. Είναι το επικερδέστερο σόου στην ιστορία του Λας Βέγκας, με έσοδα που ξεπέρασαν τα 385.000.000 δολάρια σε διάστημα πέντε ετών.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

To άρθρο Η Σελίν Ντιόν ακυρώνει συναυλίες λόγω «προβλημάτων υγείας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock