ΕνημέρωσηΟικονομία

Η AFI δίνει λύση στην ανεργία και στηρίζει το δικαίωμα στη χρηματοδότηση

Το δικαίωμα στη χρηματοδότηση υποστηρίζει η Action Finance Initiative, παρέχοντας μικροδάνεια μέχρι 12.500 ευρώ και δωρεάν επιχειρηματική καθοδήγηση σε ανέργους και μικροεπιχειρηματίες, που είναι αποκλεισμένοι από τον τραπεζικό δανεισμό, δίνοντας τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους θέση εργασίας και να αναπτυχθούν.

Η Action Finance Initiative (AFI) είναι μια Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, η οποία ιδρύθηκε το 2014 στην Αθήνα από την ActionAid Hellas και τη γαλλική οργάνωση ADIE και πλέον δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα μέσω των γραφείων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Έχοντας ως στόχο την ισότητα οικονομικών ευκαιριών και την καταπολέμηση της ανεργίας, η AFI βοηθάει με μικροδάνεια ανέργους να υλοποιήσουν την επιχειρηματική τους ιδέα και μικροεπαγγελματίες να συνεχίσουν και να ενισχύσουν τη δραστηριότητά τους.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock