ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Bosch καταργεί τη μονάδα ελέγχου φόρτισης για τα ηλεκτρικά οχήματα

Το πρώτο καλώδιο φόρτισης ηλεκτρικού αυτοκινήτου στον κόσμο με ενσωματωμένη τεχνολογία για ευέλικτη επαναφόρτιση χωρίς μονάδα ελέγχου.

  • Ελαφρύ: το καλώδιο της Bosch δεν χρειάζεται τη μονάδα ελέγχου και ζυγίζει έως και 40% λιγότερο από τα συμβατικά καλώδια φόρτισης.
  • Έξυπνο: αξιόπιστη παρακολούθηση της ισχύος και της θερμοκρασίας φόρτισης χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία ελέγχου και ασφάλειας.
  • Ευέλικτο: είτε στο σπίτι είτε στο δρόμο, οι προσαρμογείς τύπου 2 και τα βύσματα οικιακής χρήσης σημαίνουν ότι δεν απαιτείται πλέον ένα δεύτερο καλώδιο φόρτισης.

Η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη: το νέο εύκαμπτο έξυπνο καλώδιο φόρτισης της Bosch με ενσωματωμένη τεχνολογία ελέγχου και ασφάλειας καταργεί το συνηθισμένο ογκώδες κουτί ελέγχου καλωδίου-όταν χρησιμοποιείται σε πρίζα 230 volt. Αυτό σημαίνει ότι το εύκαμπτο καλώδιο φόρτισης, το οποίο παρουσιάστηκε στη διεθνή έκθεση IAA Mobility 2021 στο Μόναχο, ζυγίζει λιγότερο από τρία κιλά. Κατά μέσο όρο, αυτό σημαίνει 40 τοις εκατό λιγότερο από τα συμβατικά καλώδια φόρτισης με κουτί ελέγχου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock