ΕνημέρωσηΟικονομία

Η Lamda Development παρουσιάζει το Commercial Hub, ένα εμβληματικό εμπορικό προορισμό στο Ελληνικό

Το Commercial Hub, ένα πρωτοποριακό εμπορικό συγκρότημα για τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα που θα δημιουργηθεί στο Ελληνικό κατά τα πέντε πρώτα χρόνια των έργων, παρουσιάζει η Lamda Development. Στην τέταρτη, κατά σειρά, διαδικτυακή παρουσίαση που πραγματοποιεί, την Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι μέσα από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, θα μπορέσουμε να δούμε πώς θα είναι αυτό το εμπορικό συγκρότημα, αλλά και να περιηγηθούμε ψηφιακά στο «μέλλον».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, με βάση τις πληροφορίες, πρόκειται για ένα εμπορικό συγκρότημα που θα εκτείνεται σε 130.000 τμ, όπου θα ξεχωρίζει ο Mixed Use Tower, ένα ακόμα τοπόσημο της περιοχής. Θα κατασκευαστεί με βάση τις αρχές της πράσινης ανάπτυξης – όπως άλλωστε όλα τα κτήρια στο Ελληνικό – και μάλιστα, θα είναι το πρώτο εμπορικό συγκρότημα στην Ελλάδα με πιστοποίηση κατά LEED. Η τοποθεσία του προσφέρει εύκολη πρόσβαση, τόσο μέσα από το Πάρκο όσο και εξωτερικά, ενώ τα χιλιάδες καταστήματά του θα φιλοξενούν κορυφαία brands, του διεθνούς στερεώματος.

Το έργο στο Ελληνικό

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock