ΕνημέρωσηΟικονομία

Η TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ αποκτά το μεγαλύτερο Εμπορικό Πάρκο στην Ελλάδα

H TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ, εταιρεία του Ομίλου FOURLIS, ανακοινώνει την υπογραφή του συμφωνητικού αγοράς μετοχών της εταιρείας ΚΤΗΜΑΤΟΔΟΜΗ Α.Ε., ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του μεγαλύτερου εμπορικού πάρκου στην Ελλάδα, με την επωνυμία FLORIDA 1.

Το Εμπορικό Πάρκο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και εκτείνεται σε μια επιφάνεια 132.000 τ.μ., με εμπορικές επιφάνειες 31.407 τ.μ., μισθωμένες στο 100% σε δώδεκα από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανικής στην Ελλάδα (Leroy Merlin, ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, JUMBO, Κωτσόβολος, Μουστάκας, Jysk και άλλοι).

Το Εμπορικό Πάρκο FLORIDA 1 έχει πετύχει εντυπωσιακές επιδόσεις ανάκαμψης στην εξέλιξη της πανδημίας, αναδεικνύοντας τα μοναδικά εμπορικά χαρακτηριστικά του καθώς και την ανθεκτικότητα του, ενώ παράλληλα επιβεβαιώνει την επιλογή της στρατηγικής της TRADE ESTATES ΑΕΕΑΠ να επικεντρωθεί σε αυτή την κατηγορία εμπορικών ακινήτων. Η Εταιρεία μετά την συγκεκριμένη εξαγορά, αναμένεται να αυξήσει τα έσοδα της κατά €4,5 εκατ. ετησίως.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock