Υγεία & Διατροφή

Θέλουν κι άλλο «αίμα» κανάλια και ειδικοί: «Επέκταση του υποχρ. εμβολιασμού ΠΑΝΤΟΥ, ΕΛΕΟΣ πια» – ΒΙΝΤΕΟ

Δεν τους φτάνει ο αποκλεισμός και τα χαράτσια στους ανεμβολίαστους.

Νέο σόου κινδυνολογίας και τρομακτικών απαιτήσεων για επιβολή υποχρεωτικοτήτων είχαμε σήμερα στις πρωινές εκπομπές.

Τρανό παράδειγμα αποτέλεσε η παρέμβαση του Διευθυντή ΜΕΘ στο “Παπανικολάου”, Νίκου Καπραβέλου, ο οποίος μιλώντας στη συχνότητα του OPEN εξεμάνη σχολιάζοντας τη νέα δέσμη μέτρων:

«Να πάμε σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε όλη την ανθρώπινη δραστηριότηταγια να βάλουμε ένα τέλος στον εφιάλτη. Ξέρετε με το “κάνε τεστ, κάνε εκείνο, κάνε το άλλο” γυρνάμε γύρω από τη λύση του προβλήματος», υποστήριξε ο ίδιος με σθένος για να λάβει την εξής απάντηση από το δημοσιογραφικό πάνελ:

«Θα γίνει μάχη. Αν βγει η πολιτεία και πει “καθολικός εμβολιασμός” θα γίνει μεγάλη μάχη. Εδώ γίνεται μάχη αν πρέπει να υποβάλλονται σε τεστ οι ανεμβολίαστοι σε εκκλησίες και ΜΜΜ».

Απτόητος όμως ο κ. Καπραβέλος συνέχισε:

«Κάνω έκκληση να βρεθούν νομικοί και πολιτικοί να βρουν (δηλαδή να μαγειρέψουν;;;;;) μία λύση για επέκταση της υποχρεωτικότητας. To lockdown είναι μπροστά μας αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ή θα εμβολιαστούμε όλοι μας, ή θα κλειστούμε στα σπίτια μας για να μην πεθάνουμε».

 

Δείτε το επίμαχο σημείο με την υποχρεωτικότητα από το 3ο λεπτό του αποσπάσματος:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock