ΕνημέρωσηΠολιτική

Θεοδωρικάκος για Πιερία: Απαράδεκτες συμπεριφορές που δεν πρέπει να επαναληφθούν

Έντονη ήταν η αντίδραση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου για το αδιανόητο περιστατικό στην Πιερία, όπου αρνητές του κορωνοϊού «απήγαγαν» διευθυντή Γυμνασίου, του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι προκλητικές και απαράδεκτες και η αστυνομία δεν πρέπει να επιτρέψει την επανάληψή τους», είπε ο κ. Θεοδωρικάκος σε δήλωσή του στο Newsbomb.gr, ενώ σημείωσε πως τα άτομα της αυτοαποκαλούμενης ομάδας «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» έχουν συλληφθεί.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στις 8 το πρωί της Παρασκευής, κάποια άτομα πλησίασαν τον διευθυντή, του φόρεσαν χειροπέδες, τον έβαλαν με τη βία σε ένα από αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Πύδνας- Κολινδρού, παραδίδοντάς τον με το αιτιολογικό ότι «παραβιάζει το Σύνταγμα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock