Επικαιρότητα

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή και σήμερα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Το κατώφλι του ανακριτή θα περάσει και πάλι σήμερα ο τηλεπαρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος προκειμένου να απολογηθεί για μία ακόμη υπόθεση δημοσιοποίησης προσωπικών δεδομένων, που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων.

Χθες, Δευτέρα, ο πρώην παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την πρώτη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εναντίον του για τα «ροζ» βίντεο.
Στην απολογία του, εξέφρασε την έκπληξη του αναφορικά με το ότι η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε είναι σε βαθμό κακουργήματος και επανέλαβε τον ισχυρισμό ότι δεν γνωρίζει ποιος ανέβασε ξανά τα βίντεο στο διαδίκτυο, καθώς ο ίδιος τα είχε αποσύρει.
Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι δεν συντρέχει λόγος για την προφυλάκισή του και έτσι τον άφησαν ελεύθερο με την επιβολή περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα:

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock