Τρόπος Ζωής

Θετική στον κορονοϊό η Μαρία Ηλιάκη – «Πλάνταξα στο κλάμα όταν το έμαθα»

Η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη απουσίαζε σήμερα Σάββατο (8.1.2022) από την εκπομπή που παρουσιάζει στο Mega μαζί με την Κατερίνα Καραβάτου, καθώς μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό.

Η Μαρία Ηλιάκη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση και μίλησε για τα συμπτώματα που έχει, ενώ όπως αποκάλυψε μόλις λίγες μέρες πριν είχε βγει αρνητική σε μοριακό τεστ κορονοϊού.

«Βγήκε το μοριακό κι είμαι θετική. Μου κάνει εντύπωση που την Τρίτη το απόγευμα για να ταξιδέψω από Ελβετία Ελλάδα, έκανα υποχρεωτικά μοριακό κι ήμουν αρνητική… Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, δεν το περίμενα. Το πρωί είχα κάτσει στο αυτοκίνητο απελπισμένη, πλαντάζοντας στο κλάμα κι έπαιρνα τηλέφωνο όποιον συγγενή και φίλο μπορούσα να στηριχτώ. Ίσως ήμουν λίγο υπερβολική, τώρα είμαι πιο ψύχραιμη. Τώρα έχω λίγη κούραση και πυρετό 38» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

 

Η παρουσιάστρια θα περάσει την καραντίνα παρέα με τη κορούλα της.

To άρθρο Θετική στον κορονοϊό η Μαρία Ηλιάκη – «Πλάνταξα στο κλάμα όταν το έμαθα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock