Τρόπος Ζωής

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ βάζουν τέλος στις φήμες για τα προβλήματα – Το τρυφερό βίντεο τους

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ εξακολουθούν να είναι full in love. Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από το βίντεο που ανέβασε στα social media η γνωστή τραγουδίστρια. 

Πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν την Τζένιφερ Λόπεζ να δυσκολεύεται στην συμβίωσή της με τον Μπεν Άφλεκ. Το νέο βίντεο όμως της τραγουδίστριας στο Instagram βάζει τέλος στις φήμες που τους ήθελαν να αντιμετωπίζουν προβλήματα.

«Παιδιά, τα κατάφερα. Βρήκα τον άνθρωπο που με κάνει πιο ευτυχισμένη από όσο ήμουν ποτέ» λέει η Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ είναι αγκαλιά με τον Μπεν Άφλεκ. 

Δείτε το βίντεο:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι επανασυνδέθηκε σχεδόν 23 χρόνια μετά τον πρώτο χωρισμό του και ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον περασμένο Απρίλιο. Τρεις μήνες αργότερα, η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν «κρυφά», ενώ τον περασμένο Αύγουστο έκαναν μία ακόμη τελετή, αυτή τη φορά δίνοντας αρκετά στοιχεία στη δημοσιότητα.

Μία πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού ανέφερε στο Etonline.com: «Η Jen και ο Ben είναι αχώριστοι. Νιώθουν πως ο γάμος τους ήταν μία από τις καλύτερες αποφάσεις που πήραν. Είναι τρελά ερωτευμένοι».

To άρθρο Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ βάζουν τέλος στις φήμες για τα προβλήματα – Το τρυφερό βίντεο τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock