Επικαιρότητα

ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ «χτύπημα» στους ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ από τον ΠΟΥ – Πιο ξεκάθαρα δεν μπορούν να τους το πουν, vid

Οι «ειδικοί των ειδικών» oμίλησαν…

 

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους, έδωσε το «καθοριστικό» χτύπημα στου εμβολιασμένους, ακόμα και σε αυτούς που θα κάνουν την Τρίτη, την τέταρτη, την Πέμπτη και πάει λέγοντας δόση!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

 

«Ο COVID 19 αυξάνεται σε χώρες με χαμηλότερα ποσοστά εμβολιασμού, στην ανατολική Ευρώπη, αλλά και σε χώρες με μερικά από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο όπως στην δυτική Ευρώπη.

Είναι άλλη μια υπενθύμιση, όπως έχουμε πει ξανά και ξανά ότι τα εμβόλια δεν αντικαθιστούν την ανάγκη για άλλες προφυλάξεις

Τα εμβόλια μειώνουν τον κίνδυνο νοσηλείας, βαριάς νόσησης και του θανάτου.

Αλλά δεν αποτρέπουν πλήρως την μετάδοση!

Συνεχίζουμε να προτείνουμε την προσαρμοσμένη και αναλογική χρήση των δοκιμασμένων μασκών, των κοινωνικών αποστάσεων, μέτρα για την πρόληψη του συνωστισμού και άλλα».

 

Με άλλα λόγια η ζωή ΔΕΝ θα δοθεί πίσω, αντιθέτως θα επιβάλλονται συνεχώς μέτρα περιορισμού για όλους!!! Οι «ειδικοί των ειδικών», όπως τους αποκάλεσαν στα ΜΜΕ (ΕΔΩ), ομίλησαν!

Δείτε το βίντεο:

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock