Επικαιρότητα

Βρέθηκε σώα η 16χρονη Αναστασία – Είχε εξαφανιστεί πριν από έναν μήνα

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια  της 16χρονης Αναστασίας Μ. τα ίχνη της οποίας αγνοούνταν από τις 19 Δεκεμβρίου 2023 από το Παγκράτι.

Το ανήλικο κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι της δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

Το νεαρό κορίτσι επέστρεψε στο σπίτι της, είναι καλά στην υγεία της, έχοντας λάβει την φροντίδα που χρειάζεται. Οι λόγοι εξαφάνισης της, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι η Αναστασία Μ. εξαφανίστηκε στις 19/12/2023, πρωινές ώρες από το Παγκράτι Αττικής και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε την ίδια μέρα για την εξαφάνιση της, προχωρώντας στην δημοσιοποίηση των στοιχειών της ανήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock