Επικαιρότητα

Κακοκαιρίας «Κάρμελ» συνέχεια: Χιόνια, καταιγίδες, άνεμοι και πολικό ψύχος και σήμερα

Συνεχίζεται το «πέρασμα» της κακοκαιρίας «Κάρμελ» στη χώρα μας και σήμερα, Κυριακή. Σύμφωνα με την ΕΜΥ προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα πεδινά της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, καταιγίδες στις Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη, χιονοπτώσεις στα ορεινά και πρόσκαιρα στα ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας, καθώς επίσης και στα ορεινά της Κρήτης. Τα φαινόμενα γρήγορα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στην Κρήτη. Στις υπόλοιπες περιοχές αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, κατά τόπους ισχυρός στα βόρεια.

Όμως πολύ γρήγορα ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση καθώς τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο νότιο Αιγαίο και γρήγορα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο αρχικά 8 με 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock