ΕνημέρωσηΠολιτική

Κακοκαιρία «Ελπίδα» – Σκέρτσος: Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη – Στην ώρα τους οι ευθύνες

Βεβαίως, ευθύνες θα αποδοθούν, πρόσθεσε, αλλά «στην ώρα τους, τώρα είναι η ώρα της μάχης», υπογράμμισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ενώ εκτίμησε πως ο κρατικός μηχανισμός μπορεί να βελτιωθεί και πως γίνεται καλύτερος αναφέροντας ως παράδειγμα την αντίδραση για την αποκατάσταση του δικτύου της ΔΕΗ.

Όπως είπε ο κ. Σκέρτσος, «οι κυβερνήσεις δεν κρίνονται από τις προθέσεις, κρίνονται από το αποτέλεσμα, και σε αυτήν την κρίση είδαμε όντως εικόνες που μας πλήγωσαν όλους. Οφείλουμε μια μεγάλη συγγνώμη σε όσους ταλαιπωρήθηκαν, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους περισσότερους από 7.000 κρατικούς υπαλλήλους, από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, τους υλοτόμους, τους ανθρώπους που εργάζονται στον ΔΕΔΔΗΕ. Γιατί έχουν τρέξει 35 ώρες από την αρχή αυτής της καιρικής κρίσης και έχουν προσφέρει υπηρεσίες και έχουν πετύχει τον απεγκλωβισμό όλων των πολιτών», είπε και διευκρίνισε ότι «δεν υπάρχει εγκλωβισμένος πολίτης τη στιγμή αυτή στην Αττική Οδό, υπάρχουν οδηγοί που έχουν επιστρέψει για να παραλάβουν τα οχήματά τους με βάση τις οδηγίες που έχουν λάβει από την Πολιτική Προστασία. ‘Αρα, όλοι έχουν επιστρέψει σε ασφαλή σημεία, αυτό είναι το πρώτο μέλημα».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock