Επικαιρότητα

Καπραβέλος: Τα σχολεία θα ξανακλείσουν σύντομα, πολλά παιδιά έχουν ήδη κορωνοϊό

Ο διευθυντής της ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος που ήταν εξ’ αρχής αρνητικός με το άνοιγμα των σχολείων στις 10 Ιανουαρίου, εκτιμά ότι θα ξανακλείσουν σύντομα, ενώ σημειώνει πως τα παιδιά θα είναι σε κίνδυνο.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο κ. Καπραβέλος έκανε λόγο για «άμεση ανάγκη, κραυγή αγωνίας, να σταματήσει η μόλυνση της κοινότητας» λέγοντας πως για το λόγο αυτό «ζητήσαμε όχι αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά να παραταθούν οι διακοπές για τα σχολεία, διότι ούτως ή άλλως περιμένουμε επιβάρυνση από την κινητικότητα των γιορτών» και σημειώνοντας ότι το σύστημα Υγείας «δεν αντέχει περαιτέρω πίεση».

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν μπορεί να περιοριστεί η διασπορά στα σχολεία μόνο με self test και rapid, τονίζοντας πως ήδη από τους ελέγχους στα φαρμακεία, φαίνεται ότι τα παιδιά πριν ξεκινήσουν τα σχολεία είναι μολυσμένα, σε μεγάλο βαθμό.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock