Υγεία & Διατροφή

Καταγγελία «ΠΟΛΛΩΝ ΡΙΧΤΕΡ» από παθολόγο: Για αυτό ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ κάθε μέρα 100 ΑΤΟΜΑ στα ελληνικά νοσοκομεία

Μαζεύονται ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ κανείς δεν αντιδρά. Καμία αποκλιμάκωση στην πίεση που δέχεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) δεν βλέπει η Γεωργία Φιλίππα, παθολόγος Νοσοκομείου Γεννηματά, με το Κράτος να εγκληματεί, διώχνοντας τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, αυξάνoντας τους όποιους θανάτους…. μη αγοράζοντας νέα μονοκλωνικά, αλλά και να κουνάει το δάκτυλο στους ανεμβολίαστους να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ, με εμβόλια που δεν κάνουν για την ΗΠΙΑ ΟΜΙΚΡΟΝ, για την οποία η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ν. Αφρικής αποκάλυψε, πως δέχεται πιέσεις από πολιτικούς στην Ευρώπη, προκειμένου να μην πει την αλήθεια (ΕΔΩ).

 

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, η γιατρός τόνισε, πως χθες είχαμε 108 νεκρούς από τον κορωνοϊό (σ.σ. όπως ισχυρίζονται, καθώς υπάρχει η παραδοχή, πως όποιος πεθαίνει από κάτι άλλο και είχε -ή δεν είχε;;;- κορωνοϊό, καταγράφεται ως θύμα από κορωνοϊό) και εξήγησε, πως αυτό συμβαίνει εν μέρει και επειδή διασωληνώνονται ασθενείς και εκτός ΜΕΘ. Το σημαντικό στην είδηση είναι η «εγκληματική» στάση του κράτους, το οποίο όχι μόνο δεν συνετίζεται, αλλά μετατρέπει νοσοκομεία σε εμβολιαστικά κέντρα, αυξάνοντας την πίεση (βλ. Παίδων Πεντέλης).

«Είμαστε δύο χρόνια σε πανδημία και η κυβέρνηση επιμένει να βαφτίζει το κρέας ψάρι. Δεν έχει παρθεί κανένα ουσιαστικό μέτρο από αυτά που έχουμε ζητήσει πολλές φορές οι υγειονομικοί, για να μπορέσει κάπως να προβλεφθεί και να περιοριστεί η πανδημία», σημείωσε η κυρία Φιλίππα.Πρόσθεσε, μάλιστα, πως η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και στο Γ. Γεννηματάς είναι τραγική.

«Προειδοποιούμε για πολλοστή φορά, ότι το δημόσιο σύστημα υγείας παρουσιάζει πλήρη ανεπάρκεια ώστε να καλύψει βασικές ανάγκες και με αξιοπρέπεια τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών και των συγγενών τους», υπογράμμισε.

Η παθολόγος εξήγησε πως σε κάθε γενική εφημερία, τόσο στο Γ. Γεννηματάς όσο και στα μεγάλα νοσοκομεία σημειώνεται ρεκόρ συρροής ασθενών στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών και στο τμήμα COVID-19, με τους τελευταίους ασθενείς να μην έχουν κρεβάτι και να αναγκάζονται να περιμένουν για πάρα πολλές ώρες στο ΤΕΠ.

Όπως εξήγησε, μάλιστα, το φαινόμενο παραμονής διασωληνωμένων σε κοινούς θαλάμους είναι καθημερινό. Σύμφωνα με την ίδια, την τελευταία εβδομάδα στο Γ. Γεννηματάς ήταν περίπου 10 διασωληνωμένοι εκτός θαλάμου και κάποιοι από αυτούς περίμεναν αρκετές ημέρες.«Αυτή την στιγμή υπάρχουν 117 ασθενείς σε αναμονή στην πλατφόρμα του ΕΚΑΒ, οι 75 εκ των οποίων μπαίνουν στο τέταρτο 24ωρο παραμονής σε κοινό θάλαμο. Ο γηραιότερος, γεννημένος το 1969 περιμένει από τις 20 Δεκεμβρίου. Άρα γι’αυτό μετράμε 100 θανάτους ακόμα και σήμερα, μετά από δύο χρόνια πανδημίας», κατέληξε η γιατρός.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ;;; ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;;; ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;; ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ;;

 

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock