ΕνημέρωσηΠολιτική

Το «ευχαριστώ» από Σκρέκα και Σενετάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο κ. Σκρέκας αναφέρει: «Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τιμά με την εμπιστοσύνη του, για ακόμη μια φορά, αναθέτοντάς μου το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ένα νευραλγικό πόστο για την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας. Αισθάνομαι την ανάγκη να τον ευχαριστήσω από καρδιάς για την εμπιστοσύνη του, η οποία αποτελεί για μένα πάνω από όλα, μία σαφή εντολή για ακόμη πιο σκληρή δουλειά, για να κάνουμε πράξη το συλλογικό μας στόχο για την Ελλάδα της προόδου και της ευημερίας, για το σύνολο της κοινωνίας.

Στην πρώτη γραμμή, με σκληρή δουλειά, με συλλογικότητα, αφοσίωση και σεβασμό, για να πάμε την Ελλάδα ακόμη πιο μπροστά και ακόμη πιο ψηλά».

Από την πλευρά του ο Μάξιμος Σενετάκης αναφέρει: «Ευχαριστώ πολύ τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την μεγάλη τιμή να μου εμπιστευτεί μια κυβερνητική θέση ευθύνης πόσο μάλλον τη θέση του υφυπουργού Ανάπτυξης.

Η ευθύνη γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς από την αποτελεσματικότητα μας στην υλοποίηση του κυβερνητικού έργου θα κριθεί η τήρηση της προεκλογικής δέσμευσης της ΝΔ για περισσότερες δουλειές, υψηλότερους μισθούς.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κερδίσουμε τη νέα μάχη που έχουμε μπροστά μας, όπως το πράττω όλα αυτά τα χρόνια, ως στέλεχος και βουλευτής αυτής της παράταξης.

Θερμές ευχαριστίες και σε όλους όσοι πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με τον τρόπο που μπόρεσε ο καθένας.

Η ανάληψη των νέων μου καθηκόντων αποτελεί το θετικό επιστέγασμα μιας πορείας που ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια και η αφετηρία μιας νέας. Θα συνεχίσω να πορεύομαι πάντα #Μάχιμος για σένα, με την βαθειά πεποίθηση ότι Αξία έχει ο άνθρωπος και πάντα, αντί, λόγια έργα».

Εθνικές Εκλογές 2023

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock