Τρόπος Ζωής

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ο Λ. Λαζόπουλος! «325 ΔΙΣ έβγαλαν στην Pfizer. Όποιος δεν εμβολιάζεται δεν είναι ψεκασμένος…»

Απολαυστικός ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast «Στο στόμα του Λάκη» που πραγματοποιεί στο News247. Ο ηθοποιός μίλησε για τα εμβόλια και τις αναμνηστικές δόσεις παραθέτοντας τους ενδοιασμούς ιδιαίτερα για τις αναμνηστικές δόσεις.

Ο ηθοποιός ο οποίος πρόσφατα κόλλησε κορονοιό, ενώ έκανε και ευθεία επίθεση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησε αιχμές για τους δημοσιογράφους και την προπαγάνδα των media για τα εμβόλια και τον διαχωρισμό που προωθούν ανάμεσα σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Ακόμη, τόνισε πως όποιος δεν εμβολιάζεται δεν είναι αυτόματα «ψεκασμένος» και «ηλίθιος» φέρνοντας για παράδειγμα τον Νόβακ Τζόκοβιτς τον οποίο χαρακτήρισε «Δαυίδ» ενάντια στον «Γολιάθ» των φαρμακευτικών.

Για του εμβολιασμούς και τον χαρακτηρισμό «αναμνηστική δόση», ο Λαζόπουλος ανέφερε ειρωνικά πως «έτσι θέλει να λέει η εταιρία την αποτυχία της». Αναλυτικά είπε:

«Έτσι θέλει να λέει η εταιρία την αποτυχία της. Κάθε μέρα ακούμε έρευνες για αναμνηστική δόση. Ε κάτι θα κάνει αναμνηστική είναι!

Είναι δυνατόν να εμβολιάζονται λαοί κάθε 6 μήνες; Ρωτάω την απλή λογική! Παράλογο! Δεν απαντάει κανείς… άρα λογικό!

Και άκουσα και αυτό ότι σκέφτονται να πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι τις ΜΕΘ. Αυτό λέγεται revenge salary. Σου δίνω λίγο μισθό και σε εξαναγκάζω να εξευτελιστείς στο ταμείο όταν δεν θα έχεις να πληρώσεις για να μάθεις να είσαι ανεμβολίαστος!

«Στην Αυστραλία έγινε ένας πόλεμος των φαρμακευτικών με έναν άνθρωπο»
Στο podcast ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στην πολύκροτη υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος μέχρι να βγει στον αέρα η εκπομπή είχε κερδίσει την υπόθεση στην Αυστραλία για την παραμονή του (σήμερα βέβαια του ακυρώθηκε εκ νέου η βίζα).

«Στην Αυστραλία συγκρούστηκε ο Γολιάθ με τον Δαυίδ. Οι φαρμακευτικές εταιρίες με τον άνθρωπο.» τόνισε χαρακτηριστικά για την υπόθεση. Και συνέχισε:
«Στην Αυστραλία έγινε ένας πόλεμος των φαρμακευτικών εταιριών με έναν άνθρωπο δύσπιστο θες; Aκοινώνητο θες; Αλλά πως να πεις ακοινώνητο έναν άνθρωπο ο οποίος έχει δώσει τόσα πολλά στην κοινωνία και έρχεσαι εσύ σαν σκουλήκι του συστήματος για να βρίζεις για λογαριασμό των φαρμακευτικών εταιριών ώστε να μη τολμήσει και κουνηθεί κανείς δικός μας.

Έκανε λεφτά λέει ο τενίστας και έχει δικό του αεροπλάνο. Στα έκλεψε άνθρωπε μου? τι θες να πεις? Όποιος κάνει το εμβόλιο είναι έξυπνος και όλοι οι άλλοι είναι ανόητοι και ψεκασμένοι; Να μας δίνουν και πιστοποιητικό νόησης η εταιρίες! Όλοι οι δημοσιογράφοι είναι οι έξυπνοι και οι άλλοι είναι Βαλκάνιοι, είναι ψεκασμένοι, είναι ηλίθιοι.

Ατομική ευθύνη σημαίνει ότι ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη του. Ακόμη και ο παράλογος φόβος δεν είναι ανοησία. Σταματήστε να κατηγορείτε εσείς πληρωμένα ανθρωπάκια, εντεταλμένοι κακομοίρηδες τον κάθε άνθρωπο. Προσπαθήστε με το μυαλό να πείσετε. Αλλά που να το βρείτε εσείς που όσο εμβολιάζεστε τόσο πιο έξυπνοι νιώθετε.»

Στη συνέχεια μίλησε για τα κέρδη των εταιριών, ενώ σατίρισε τις απόψεις που επικρατούν για εμβόλια.

«Απλά μπορεί να είμαστε μ…ς κ εμείς που εμβολιαζόμαστε κ οι άλλοι που δεν εμβολιάζονται και όλοι μαζί. Εγώ είμαι έξυπνος, τα έχω κάνει τα εμβόλια μου. Θα πάρω και τη pfizer να μου στείλει και το πιστοποιητικό νόησης να δείχνω ότι είμαι έξυπνος.

325 δις έβγαλαν στη pfizer από τα εμβόλια και θέλουν και 4η δόση. Πως μπορεί να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης με το να εμβολιάζεται ο κάθε λαός 4 και 5 φορές; Δηλαδή εντάξει ηρεμήστε. Δέκα Χρόνια είπε θα εμβολιαζόμαστε είπε ο Μπουρλά. Για τα επόμενα 10 χρόνια θα έχουμε σίγουρα covid… Θα φορτίσουν αυτοί τέλος πάντων.»

press-gr.com

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock