Υγεία & Διατροφή

«ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ» ο Dr. Ιωαννίδης για τους «λοιμωξιολόγους της τηλεόρασης»: «Σαβούρες τρομολάγνων τηλεειδικών»

«Θέλουμε να φτιάξουμε ανίδεους, καταθλιπτικούς, άρρωστους πολίτες;;;, αναρωτήθηκε.

«Πυρά» κατά του τρόπου, σύμφωνα με τον οποίο, ενημερώνουν οι τηλεοπτικοί «ειδικοί» για τον κορωνοϊό εκτοξεύει ο καθηγητής Παθολογίας, Επιδημιολογίας και Πληθυσμιακής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής του πανεπιστημίου Στάνφορντ, Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης, μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης, με αφορμή το άνοιγμα των σχολείων.

«Η έλλειψη επαρκούς εκπαίδευσης μεταφράζεται ακόμα και σε μεγάλη μείωση του προσδόκιμου επιβίωσης των παιδιών αυτών, όταν θα μεγαλώσουν. Το κλείσιμο των σχολείων είναι από τους χειρότερους τρόπους για να αυτοκτονήσει μια κοινωνία.Δεν πρέπει να επαναληφθεί. Εκτός αν θέλουμε να φτιάξουμε ανίδεους, καταθλιπτικούς, άρρωστους πολίτες που τρέφονται απαίδευτοι με σαβούρες τρομολάγνων τηλεειδικών. Είναι κι αυτό μια μορφή κοινωνίας, ομολογουμένως παραμορφωμένης, αντί μορφωμένης»!

Όπως αναφέρει το εν λόγω μέσο ενημέρωσης, ο κ. Ιωαννίδης έδωσε τη συγκεκριμένη απάντηση έπειτα από ερώτηση που αφορούσε τους τηλεοπτικούς λοιμωξιολόγους και όχι τους «ειδικούς» γενικά.

Στην συνέχεια, ο καθηγητής κάνει λόγο για παραλογισμό, σχολιάζοντας τα μέτρα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην Ελλάδα, όπου εμβολιασμένοι και μη βρίσκονται δίπλα δίπλα στα μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά όχι σε εστιατόρια, θέατρα ή άλλους εσωτερικούς χώρους.

«Τα εμβόλια που έχουμε είναι πολύ αποτελεσματικά για να μειώσουν την πιθανότητα θανάτου, αλλά όχι για να σταματήσουν το επιδημικό κύμα (σ.σ. άρα κακώς έχουν γίνει υποχρεωτικά στους εργαζομένους στην Υγεία αλλά και προϋπόθεση εισόδου σε μαγαζιά κτλ.). Οι Ισραηλινοί νόμισαν ότι ξεμπέρδεψαν, το επιδημικό κύμα γιγαντώθηκε τόσο από εμβολιασμένους που μετέδιδαν όσο και από ανεμβολίαστους.

Τελικά, την πλήρωσαν οι ανεμβολίαστοι ευπαθείς μαζί με όσους εμβολιασμένους το εμβόλιο δεν μπόρεσε να καλύψει επαρκώς. Μέσα στον πανικό τους, οι Ισραηλινοί κατέφυγαν σε μαζικές τρίτες δόσεις», εξήγησε.

Θυμηθείτε (ΕΔΩ) το άρθρο του κ. Ιωαννίδη, το οποίο ανέδειξε στην Ελλάδα το el.gr και για πρώτη φορά έψεξε τόσο σκληρά τους «ειδικούς».

Με πληροφορίες από dimokratia. gr

πηγη

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock