Τρόπος Ζωής

Κατερίνα Βρανά: Όταν κάνω αστείο για την αναπηρία μου είναι πολιτικά ορθό γιατί το κάνω εγώ

«Η σωστή λέξη για να περιγράψει την κατάστασή μου είναι “ανάπηρος”», λέει η Κατερίνα Βρανά και εξηγεί τι είναι και τι όχι πολιτικά ορθό στην Ελλάδα.

Sτον καναπέ του dot. το “κατ’ επάγγελμα” πιο αστείο κορίτσι. Η Κατερίνα Βρανά περιέγραψε όσα σουρεάλ συμβαίνουν στις πρόβες της παράστασης «Η Πιο Φάλτσα Σοπράνο που Πέρασε απ’ τη Γη», θυμήθηκε τους πρώην συντρόφους της, αλλά και αυτό που την οδήγησε λίγο πριν τον θάνατο το 2016.

Η Κατερίνα Βρανά, σε μία συνέντευξη από καρδιάς, εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο παρότι οι μισοί γιατροί τής το απαγόρευαν.

Η μοναδική Κατερίνα Βρανά μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη. «Το ότι σκέφτηκε “θα πω στη Βρανά να κάνει τη φάλτσα σοπράνο» είναι ιδιοφυές, λέει η ίδια.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει έναν υπέροχο κάλο στον εγκέφαλο, λέει η Κατερίνα Βρανά.

To άρθρο Κατερίνα Βρανά: Όταν κάνω αστείο για την αναπηρία μου είναι πολιτικά ορθό γιατί το κάνω εγώ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock