Υγεία & Διατροφή

Αυτό λένε για την «επόμενη πανδημία»! Θέλουν να τελειώσουν ό,τι άφησαν στην μέση – ΒΙΝΤΕΟ

Τι μας περιμένει;

 

Καθώς ετοιμάζονται για την… νέα πανδημία, οι τηλέ-ειδικοί λένε πως η υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή είναι εκείνη που προκαλεί νέες ασθένειες, με πολλούς να λένε πως πιθανά νέα μέτρα θα αποτελειώσουν αυτό που έμεινε στην μέση με τα μέτρα για τον COVID!

Σύμφωνα με τον γιατρό Dr. Peter Hotez, ο οποίος υπηρετεί ως συνδιευθυντής του Κέντρου Ανάπτυξης Εμβολίων στο Νοσοκομείο Παίδων του Τέξας, αυτή η μυστηριώδης ασθένεια, που περιμένουν, αναμένεται να είναι χειρότερη από τον Covid-19 (και από την άποψη λήψης μέτρων).

Το αμερικανικό Fox 26 από το Χιούστον του Τέξας κάλυψε την προειδοποίηση του γιατρού, μεταδίδοντας ένα βίντεο του Δρ. Χότεθ!

Ένας δημοσιογράφος του Fox ρώτησε τον Hotez γιατί πολλοί ειδικοί προβλέπουν μια νέα πανδημία χειρότερη, όπως ισχυρίζονται, του Covid!

«Έχουμε την πιθανότητα να εμφανίζονται σε τακτική βάση νέες πανδημικές απειλές που οι άνθρωποι αποκαλούν «Ασθένεια Χ» (ΕΔΩ τι ισχύει)! Ο COVID-19 ήταν απλά προθέρμανση. Η επόμενη πανδημία μπορεί να μην είναι τόσο σοβαρή, αλλά θα μπορούσε να είναι χειρότερη», εξήγησε.

Ο Hotez είπε στους θεατές του Fox ότι «περισσότερα εμβόλια» θα είναι η λύση για οτιδήποτε κρύβεται στην γωνία (ή ένα υπερεμβόλιο).

Δείτε το βίντεο:

 

 

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock