ΕνημέρωσηΠολιτική

ΚΚΕ: Τεράστια η ευθύνη της κυβέρνησης για τις δολοφονικές επιθέσεις φασιστών

Η μαζική λαϊκή δράση θα απομονώσει και θα τσακίσει τα φασιστικά εγκληματικά στοιχεία, αναφέρει το ΚΚΕ σχετικά με τις επιθέσεις ακροδεξιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, υπογραμμίζοντας πως η κυβέρνηση έχει τεράτια ευθύνη για την ανοχή που δείχνουν στελέχη της και κρατικοί μηχανισμοί στις ομάδες αυτές.

«Η σημερινή θρασύδειλη και δολοφονική επίθεση φασιστών εγκληματιών κατά μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, την ώρα που πραγματοποιούσαν πολιτική εξόρμηση με το Κάλεσμα της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, έρχεται ως συνέχεια των φασιστικών επιθέσεων στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές, τις τελευταίες ημέρες κι αποτελεί επίθεση συνολικά κατά του λαού και της νεολαίας που δε θα μείνει αναπάντητη από το εργατικό λαϊκό κίνημα. Η μαζική λαϊκή δράση είναι αυτή που θα απομονώσει και θα τσακίσει τα φασιστικά εγκληματικά στοιχεία» τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Ένα χρόνο μετά την καταδίκη της εγκληματικής Χ.Α, αποδεικνύεται ότι ο φασισμός είναι και παραμένει χρήσιμο όπλο και πολυεργαλείο του συστήματος, που δε διστάζει να το αξιοποιήσει σε βάρος του κινήματος, σε βάρος των κομμουνιστών που πρωτοστατούν για την οργάνωση κι ενίσχυση της λαϊκής πάλης» επισημαίνει.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock