ΕνημέρωσηΠολιτική

Κοντοζαμάνης – Health World 2021: Η πανδημία δημιούργησε μεγάλη κληρονομιά για το ΕΣΥ

Στην μεγάλη κληρονομιά του ΕΣΥ, που δημιούργησε η πρόκληση της πανδημίας, αλλά και στην ανάγκη να συνεχισθούν οι μεταρρυθμίσεις στην υγεία και σε όλο το υγειονομικό πεδίο, αναφέρθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, μιλώντας στο συνέδριο «Health World 2021» με θέμα «Η κρίση της πανδημίας – η επόμενη ημέρα», που οργάνωσε το Ελληνο – Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στις 25 και 26 Οκτωβρίου.

«Η πανδημία μας έδωσε την ευκαιρία να επιταχύνουμε αλλαγές στο σύστημα υγείας και επί της ουσίας να καταστήσει μονόδρομο τις αλλαγές που απαιτούνταν παρά τις αντιδραστικές αρκετές φορές απόψεις που επικρατούν στο χώρο, όπως για παράδειγμα η συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα», είπε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός.

Ανέφερε ως παράδειγμα τις συμπράξεις Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα, τονίζοντας ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τόσο υποδομές όσο και νέες υπηρεσίες στο σύστημα Υγείας χωρίς να υπάρχει επιβάρυνση για τον πολίτη.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock