ΕνημέρωσηΠολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει το Πολιτικό Γραφείο – Τα αδιέξοδα, οι διαφωνίες και η εκπροσώπηση στη Βουλή

Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που καλείται να λύσει άμεσα θέματα που έχουν προκύψει μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, μετά μάλιστα την άρνηση της Όλγας Γεροβασίλη να ηγηθεί της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος.

Αυτή η απόφαση της Όλγας Γεροβασίλη ένα προκαλέσει ένα «βραχυκύκλωμα» στο κόμμα, καθώς δε φαίνεται να υπάρχει στο τραπέζι εναλλακτική πρόταση. Καθώς αυτή την εβδομάδα η Βουλή ξεκινά κανονικά το κοινοβουλευτικό της έργο είναι πολύ στενά τα περιθώρια για τα ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Στα γραφεία του κόμματος έφτασαν σταδιακά οι κ. Νοτοπούλου, Θεοχαρόπουλος και Γεροβασίλη. Ακολούθησαν οι κ. Ζαχαριάδης, Δούση, Ρήγας, Παππάς και έτσι σχεδόν όλη η ομάδα των «προεδρικών» έδωσε εν τέλει το «παρών» όπως και ο Παύλος Πολάκης που έφτασε περίπου στις 13:15.

Ο χρόνος που θα δρομολογηθούν τα επόμενα βήματα για τον διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα δεν είναι κοινός τόπος για όλους, καθώς υπάρχουν διαφωνίες στο εσωτερικό του κόμματος. Αρχικά πρέπει να προετοιμαστεί το κόμμα ώστε να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση κατά τη διάρκεια της συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων στη Βουλή, ενώ στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασιστεί ποιος θα είναι ο οδικός χάρτης για το συνέδριο και την εκλογή της νέας ηγεσίας

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock