Τρόπος Ζωής

Ο Ντουέιν Τζόνσον δεν ενθουσιάστηκε με το κέρινο ομοίωμά του στο μουσείο Grevin και ζητά αλλαγές

Στον Ντουέιν Τζόνσον φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ το κέρινο ομοίωμα που αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες το μουσείο Grevin στο Παρίσι.

Ο Ντουέιν Τζόνσον ανάρτησε ένα βίντεο στο Instagram με τον κωμικό Τζέιμς Αντρέ Τζέφερσον Τζούνιορ να σατιρίζει το κέρινο ομοίωμά του.

«Μετέτρεψαν τον The Rock σε βότσαλο! Φαίνεται ότι ο “The Rock” δεν έχει δει ποτέ τον ήλιο, ούτε μια μέρα στη ζωή του. Έκαναν τον “The Rock” να μοιάζει με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Φαίνεται ότι ο “The Rock” είναι μέρος της βασιλικής οικογένειας» έλεγε στο βίντεο ο κωμικός.

«Για την ιστορία, θα ζητήσω από την ομάδα μου να επικοινωνήσει με τους φίλους μας στο Μουσείο Grevin στο Παρίσι, ώστε να συνεργαστούμε για να “ενημερώσουμε” το κέρινο ομοίωμά μου με μερικές σημαντικές λεπτομέρειες και βελτιώσεις ξεκινώντας από το χρώμα του δέρματός μου. Και την επόμενη φορά που θα είμαι στο Παρίσι, θα σταματήσω και θα πιω ένα ποτό με τον εαυτό μου» έγραψε στη λεζάντα ο Τζόνσον.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Andre Jefferson Jr. (@jamesjeffersonj)

To άρθρο Ο Ντουέιν Τζόνσον δεν ενθουσιάστηκε με το κέρινο ομοίωμά του στο μουσείο Grevin και ζητά αλλαγές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock