Επικαιρότητα

Κορωνοΐος: «Κόκκινος συναγερμός» για έκρηξη κρουσμάτων στη Β. Ελλάδα-Στη Θεσσαλονίκη Πλεύρης-Γκάγκα

Επίσκεψη πειθούς προς κάθε κατεύθυνση στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιεί σήμερα η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, καθώς η συμπρωτεύουσα αρχίζει να θυμίζει ημέρες Οκτωβρίου του 2020.

Τότε, που η πόλη βρέθηκε στο βαθύ κόκκινο επιδημιολογικά και ξεκίνησε ένα μακρύ, άχαρο αλλά αναγκαίο lockdown. Πληροφορίες από το περιβάλλον του υπουργού Υγείας, αναφέρουν ότι η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Θάνου Πλεύρη και της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, είναι πρωτίστως συμβολική, με στόχο η ηγεσία να στείλει ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση για εμβολιασμό των ανεμβολίαστων πολιτών, για μέγιστη ετοιμότητα αλλά και για ανάγκη πρόληψης και τήρησης των υγειονομικών μέτρων.

Μάλιστα στο χορό της… πειθούς, αναμένεται να μπουν και οι εκπρόσωποι της τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, σύμφωνα με τις ίδιες ασφαλείς πληροφορίες, θα κληθούν να βάλουν πλάτη και να συνεισφέρουν στο μέτωπο ενίσχυσης του εμβολιασμού.
Οι εκτιμήσεις από το περιβάλλον του υπουργού Υγείας, είναι ότι για την ώρα δεν φαίνεται να έρχεται lockdown.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock