Κόσμος

Κορωνοϊός – Μαδρίτη: Κύμα ακυρώσεων στην εστίαση λόγω «Όμικρον» ζημίας 350 εκατ. ευρώ

Έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια αβεβαιότητας εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, τα μπαρ και τα εστιατόρια της Μαδρίτης βασίζονται στις κρατήσεις για την εορταστική περίοδο για να ενισχύσουν τα οικονομικά τους, αλλά η ραγδαία αύξηση νέων κρουσμάτων έχει πυροδοτήσει ένα κύμα ακυρώσεων της τελευταίας στιγμής.

«Όλοι μας θεωρούσαμε…ότι θα μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια χρήματα και να αποπληρώσουμε πράγματα που είναι εκπρόθεσμα», λέει ο Χουάν Λοζάνο, ο επικεφαλής των σερβιτόρων, του εστιατορίου La Querida στη συνοικία της Μαδρίτης Ποθουέλο, το οποίο είχε κρατήσεις σχεδόν στο 100% στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αλλά η εξάπλωση με ταχύτητα του φωτός της παραλλαγής Όμικρον στην Ευρώπη έχει οδηγήσει σε αριθμό ρεκόρ τα κρούσματα και έχει προκαλέσει ακυρώσεις κρατήσεων με αποτέλεσμα από τα 24 τραπέζια του La Querida να είναι μόνο τέσσερα κρατημένα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock