ΑθλητικάΕνημέρωση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τρομερή ανατροπή και φουλ για τον τίτλο στο Ρότερνταμ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και… τα χρειάστηκε, επικράτησε του Γίρι Λεχέτσκα και έκλεισε θέση για τον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Ρότερνταμ (ATP 500).

Ο πρώτος φετινός τελικός στο ATP Tour (και 18ος συνολικά στην καριέρα του) είναι γεγονός για τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Ελληνας τενίστας χρειάστηκε να περάσει δια… πυρός και σιδήρου στον ημιτελικό του τουρνουά του Ρότερνταμ, απέναντι στον άγνωστο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα (Νο 137 στην παγκόσμια κατάταξη), όμως τελικά η εμπειρία του έπαιξε καθοριστικό ρόλο ώστε να φτάσει στη νίκη με 4-6, 6-4, 6-2 σε μία ώρα και 52 λεπτά.

Ο νεαρός Τσέχος, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στο Ρότερνταμ από τα προκριματικά, αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά με τα εξαιρετικά του ποσοστά στο σερβίς και το επιθετικό του παιχνίδι. Εκανε break μόλις στο 3ο γκέιμ και κράτησε μάλλον εύκολα το σερβίς του, για να κατακτήσει το πρώτο σετ με 6-4. Ο Ελληνας πρωταθλητής άρχισε να βρίσκει απαντήσεις στα χτυπήματα του Λεχέτσκα, ισορρόπησε το ματς, αλλά έχασε κρίσιμους πόντους και απώλεσε δύο φορές την ευκαιρία να «σπάσει» το σερβίς του αντιπάλου του.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock