ΕνημέρωσηΠολιτική

Κορωνοϊός – Οικονόμου: Το μείζον είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος

«Νομίζω ότι το βασικό – και αυτό πρέπει να κρατήσουμε – μας το λένε σε όλους τους τόνους οι ειδικοί, είναι ότι έχουμε τα εργαλεία στα χέρια μας, κυρίως το εμβόλιο αλλά και τα υπόλοιπα φάρμακα για να αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό. Tο μείζον είναι να μην επιμένουν συνάνθρωποί μας (συμπολίτες μας και κυρίως οι πιο ευάλωτοι) σε μία τελείως ανεξήγητη επιλογή και στάση να παραμένουν ανεμβολίαστοι», είπε ο κ. Οικονόμου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και ερωτηθείς, ειδικότερα, αν θα παραμείνουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας οι μη εμβολιασμένοι υγειονομικοί, ο κ. Οικονόμου απάντησε ότι «είναι γνωστοί οι όροι και οι κανόνες που ισχύουν σε ό,τι αφορά τους υγειονομικούς και την υποχρέωσή τους να είναι εμβολιασμένοι. Με αυτό ήρθαμε μέχρι εδώ, ο υπουργός Υγείας έχει πολλές φορές τοποθετηθεί σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock