Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Πρώτη βραδιά χωρίς περιορισμούς για τους εμβολιασμένους

Πρώτο βράδυ απόψε κατά το οποίο οι πλήρως εμβολιασμένοι απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία κινήσεων και πολύς ήταν ο κόσμος που βγήκε έξω για να διασκεδάσει σε κάποιο μπαρ στο κέντρο της Αθήνας.

Το βροχερό σκηνικό του καιρού δεν πτόησε τους Αθηναίους και οι δρόμοι και τα μαγαζιά στο Μοναστηράκι και στου Ψυρρή, όπως φαίνεται και στο φωτορεπορτάζ του CNN Greece, πλημμύρισαν από κόσμο, κυρίως νέους, που βγήκαν για την βραδινή τους έξοδο.

Σύμφωνα με τις κυβερνητικές ανακοινώσεις, επιπλέον ελευθερίες δίνονται με βάση τα νέα μέτρα, στους εμβολιασμένους, όσον αφορά στους κλειστούς χώρους εστίασης και διασκέδασης, παρέχοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί να διασκεδάσουν, όπως έκαναν και προ κορωνοϊού. Και αυτό γιατί στο εξής επιτρέπονται στα εστιατόρια, μπαρ κλπ να έχουν μουσική και οι θαμώνες να είναι όρθιοι.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock