ΕνημέρωσηΟικονομία

Κορωνοϊός: Τα έξι μέτρα για τη στήριξη των εργαζομένων

Τα μέτρα στήριξης για εργαζομένους και επιχειρήσεις στον τομέα της εστίασης και της διασκέδασης που πλήττονται από τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις ενεργοποιείται και πάλι το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας με αποζημίωση ειδικού σκοπού, ενώ δίνονται διευκρινίσεις και για την τηλεργασία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπουργείων Οικονομικών και Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, οι νέες πρωτοβουλίες για την προστασία των θέσεων εργασίας -στο πλαίσιο των νέων μέτρων που λαμβάνονται από την κυβέρνηση για την συγκράτηση των συνεπειών της πανδημίας του κορωνοϊού– οριστικοποιήθηκαν σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης, οι υπουργοί Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης και Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock