ΕνημέρωσηΤεχνολογία

Οι νέες λειτουργίες του Instagram για να επιβλέπουν οι γονείς τα παιδιά τους

Το θέμα που υπάρχει αναφορικά με την αδυναμία των γονέων να έχουν μία εικόνα, έστω, για το τι κάνουν τα παιδιά τους στο Instagram προσπαθεί να λύσει η Meta, η οποία ανακοίνωσε ορισμένα νέα εργαλεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Όντας ένα από τα δύο πιο δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των εφήβων, το Instagram έχει δεχθεί αρκετά «πυρά» αναφορικά με τις δυνατότητες γονικής επίβλεψης. Έτσι, έχει προχωρήσει στην παροχή σχετικών εργαλείων, τα οποία είναι πλέον διαθέσιμα και στην Ελλάδα. Τα εργαλεία αυτά επιτρέπουν στους γονείς και τους κηδεμόνες να:

  • Στείλουν στον έφηβό τους μια πρόσκληση για επίβλεψη του λογαριασμού του ή να αποδεχτούν μια πρόσκληση από τον έφηβό τους.
  • Βλέπουν πόσο χρόνο περνά ο έφηβός τους στο Instagram κάθε μέρα – και να βάζουν καθημερινά όρια χρόνου χρήσης.
  • Προγραμματίζουν διαλείμματα για συγκεκριμένες ώρες της ημέρας
  • Βλέπουν ποιον ακολουθεί ο έφηβός τους και ποιος τους ακολουθεί
  • Να ειδοποιούνται όταν ο έφηβος τους επιλέγει να μοιραστεί ότι έχει αναφέρει έναν λογαριασμό ή μια ανάρτηση, συμπεριλαμβανομένου του ποιος αναφέρθηκε και του τύπου περιεχομένου.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock