ΕνημέρωσηΠολιτική

Κουτσούμπας: Το διχασμό τον δημιουργούν οι δυνάμεις που υπερασπίζονται τα κέρδη εκμεταλλευτών

«Τον διχασμό τον δημιουργούν οι δυνάμεις που υπερασπίζονται τα συμφέροντα και τα κέρδη μιας χούφτας εκμεταλλευτών, μέσα και από τη συμμετοχή και εμπλοκή της χώρας στα σχέδια της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Τον δημιουργούν όσοι επιβάλλουν με ψέματα και εκβιασμούς συνεχώς νέα αντεργατικά μέτρα και φοροεπιδρομές ενάντια στο λαό. Το ΚΚΕ είναι το κόμμα που αγωνίζεται ακούραστα να ανακουφιστεί ο λαός. Είναι το κόμμα που καλεί το λαό σε αγωνιστική συμπόρευση γιατί η ιστορία έχει αποδείξει ότι μόνο ο ίδιος ο λαός μπορεί να σώσει το λαό, όταν αποφασίσει να βαδίσει μπροστά στο δρόμο των ριζικών αλλαγών, της ανατροπής, μέχρι να βρεθεί ο ίδιος πραγματικά στην εξουσία και όχι στο περιθώριο αυτής, όπως σήμερα».

Τα παραπάνω τόνισε ο γ.γ της Κ.Ε του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, σήμερα από το Μεζούρλο της Λάρισας, στα πλαίσια της εκδήλωσης του ΚΚΕ για την ανέγερση του μνημείου στη μνήμη των εκτελεσθέντων κομμουνιστών του ΔΣΕ και άλλων αγωνιστών της περιόδου 1946 – 1950 (ΔΣΕ) και 1941 – 1944.

Μιλώντας για την ανέγερση του μνημείου ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι «η ανέγερση αυτού του μνημείου είναι ένας ελάχιστος φόρος τιμής σε όλους, όσοι και όσες έμειναν όρθιοι και αλύγιστοι μέχρι το τέλος».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock