Επικαιρότητα

Κρήτη: Αίτημα των δημάρχων για παράταση στις αιτήσεις των σεισμόπληκτων στην πλατφόρμα «ΑΡΩΓΗ»

Kοινή επιστολή , απέστειλαν οι δήμαρχοι Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων ζητώντας παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήματος των σεισμόπληκτων κατοίκων των δύο Δήμων, για τουλάχιστον δύο μήνες μετά το πέρας της ισχύουσας προθεσμίας, στις 15 Νοεμβρίου 2021, δεδομένου ότι οι έλεγχοι Β’ επιπέδου δεν προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί έως τότε.

Ως γνωστόν, ο δήμος Μινώα Πεδιάδας όπως και ο δήμος Αρχανών- Αστερουσίων, έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας ως σεισμόπληκτοι, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση των συνεπειών, οι οποίες προέκυψαν λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης που εκδηλώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το ekriti.gr Στην από κοινού επιστολή τους προς τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, κ. Στυλιανίδη και τον υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Τριαντόπουλο, οι δήμαρχοι Μινώα Πεδιάδας και Αρχανών Αστερουσίων, αναφέρουν χαρακτηριστικά:

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock