ΕνημέρωσηΠολιτική

Κυπριακό – Κόλιν Στιούαρτ: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ

Στην Κύπρο βρίσκεται ο νέος Ειδικός Αντιπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ και επικεφαλής της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (UNFICYP), Κόλιν Στιούαρτ, ο οποίος αναλαμβάνει επίσημα τα καθήκοντά του και ως Αναπληρωτής Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα (DSASG) για την Κύπρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της UNFICYP, ο Κόλιν Στιούαρτ ανέφερε ότι προσβλέπει στη συνέχιση του έργου των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο.

«Θα ήθελα επί τη ευκαιρία να αποτίσω φόρο τιμής στην προκάτοχό μου, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, για την αφοσιωμένη ηγεσία της στην UNFICYP και την αποστολή των καλών υπηρεσιών» δήλωσε ο Κόλιν Στιούαρτ, o οποίος διαδέχεται την Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, που ολοκλήρωσε την αποστολή της στις 30 Νοεμβρίου 2021, τονίζοντας επίσης ότι έχει επίγνωση της σημασίας της εντολής της UNFICYP για τις ζωές όλων των Κυπρίων.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock