Επικαιρότητα

Λήγει η απεργία της ΠΝΟ – Κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από τα μεσάνυχτα

Κανονικά θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των πλοίων μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, αφού η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας αποφάσισε τη μη περαιτέρω κλιμάκωση των απεργιακών τους κινητοποιήσεων που λήγουν απόψε.

Η απόφαση ελήφθη μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων με τους ακτοπλόους και τη συμφωνία για αύξηση 3% στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας από 01/01/2022.

Σε ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ευχαριστεί τα πληρώματα των πλοίων και όλους τους ναυτεργάτες, οι οποίοι, όπως αναφέρει, «μαζικά, αγωνιστικά και δυναμικά ύψωσαν το ανάστημα τους, συσπειρωμένοι γύρω από την Διοίκηση της Ομοσπονδίας για την επιτυχία της απεργιακής κινητοποίησης και επιβεβαίωσαν περίτρανα με τη στάση τους ότι δεν περνάνε οι όποιες μεθοδεύσεις και απειλές από όπου και αν προέρχονται». Προσθέτει, επίσης, ότι αν και η Διοίκηση της Ομοσπονδίας των ναυτικών δεν είναι απόλυτα ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων με την εργοδοτική πλευρά, η επίτευξη αυξήσεων συνολικά της τάξεως του 3%, είναι μία αποδεκτή λύση.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock