Τρόπος Ζωής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και στενό φόρεμα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το μεσημέρι της Παρασκευής (09.09.2022), η παρουσιάστρια θέλησε να ευχαριστήσει όλον τον κόσμο που της ευχήθηκε για την εγκυμοσύνη.

«Θέλω να σας πω ότι πραγματικά είστε υπέροχοι. Μας έχετε συγκινήσει τόσο μα τόσο πολύ με τις υπέροχες ευχές σας, με αυτές τις γλυκές ευχές που μας στέλνετε. Δεν έχω λόγια. Χαίρομαι πάρα πολύ που σας το είπα και το μοιράστηκα μαζί σας. Όσοι με ξέρετε το είχατε καταλάβει και μου αρέσει ο τρόπος που το χειριστήκαμε. Ειλικρινά νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη. Σας ευχαριστώ» ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σχετικά με την εγκυμοσύνη της.

Λίγη ώρα αργότερα, η μέλλουσα μανούλα έκανε ακόμη μια ανάρτηση όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στον ολόσωμο καθρέφτη της, ενώ χαϊδεύει τρυφερά τη φουσκωμένη κοιλιά της.

To άρθρο Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα και στενό φόρεμα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock