ΑθλητικάΕνημέρωση

Λιονέλ Μέσι: «Ήμουν έτοιμος να υπογράψω στην Μπάρτσα, αλλά…»

Σε σημαντικές αποκαλύψεις προχώρησε ο Λιονέλ Μέσι, στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε μετά την μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο «Pulga», μίλησε για πολλά και διάφορα στο γαλλικό περιοδικό «France Football», ωστόσο ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν αυτά που είπε για όσα συνέβησαν μόλις επέστρεψε από τις διακοπές του.

«Επέστρεψα στη Βαρκελώνη για να προετοιμαστώ για την νέα σεζόν, αφού εκμεταλλεύτηκα μερικές επιπλέον ημέρες διακοπών, που μου έδωσε ο προπονητής. Είχα την ιδέα ότι θα υπογράψω το συμβόλαιό μου και θα πάω για προπόνηση», αποκάλυψε ο Μέσι και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι όλα είχαν διευθετηθεί και το μόνο που έλειπε ήταν η υπογραφή μου. Αλλά μου είπαν, ότι δεν ήταν πλέον δυνατό, ότι δεν μπορούσα να μείνω και ότι έπρεπε να βρω έναν άλλο σύλλογο, επειδή η Μπαρτσελόνα δεν είχε τα μέσα για να επεκτείνουμε την συνεργασία μας. Και αυτό, ανέτρεψε τα σχέδιά μου».

Απολύτως έκπληκτος από την ανακοίνωση των διοικούντων, ο διάσημος Αργεντινός, κλήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, να διαχειριστεί την κατάσταση και ν΄αποφασίσει για το μέλλον του: «Οπως είπα και στον αποχαιρετισμό μου, ήταν πολύ οδυνηρό για εμένα να φύγω από την Μπαρτσελόνα μετά από τόσα χρόνια. Είχα αποφασίσει, αλλά και η οικογένειά μου, ότι θα τελείωνα την καριέρα μου στη Βαρκελώνη. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτήν την δοκιμασία μαζί. Αρχισα να σκέφτομαι το μέλλον μου και η Παρί Σεν Ζερμέν, μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ».

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock