Τρόπος Ζωής

Μάρα Δαρμουσλή: Θέλω να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού, Αγαπώ τα σημάδια της εγκυμοσύνης

Μιλώντας, μεταξύ άλλων, για την εγκυμοσύνη της, η Μάρα Δαρμουσλή αναφέρθηκε στα σημάδια που μένουν στο σώμα της μετά από αυτή τη διαδικασία και είπε πως τα έχει «αγκαλιάσει».

Η Μάρα Δαρμουσλή διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, και λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της, βρέθηκε καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν έκρυψε τη χαρά της βλέποντας την ηθοποιό σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, και την υποδέχτηκε με τον πιο θερμό τρόπο στην εκπομπή της.

«Θέλω να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού. Ο σύζυγος θέλει κορίτσι, εγώ θέλω να έχει δύο πόδια, δυο χέρια και ένα κεφάλι. Ό,τι θέλει ας είναι.

Το μωρό ήρθε μετά από έναν πολύ ωραίο έρωτα», εξομολογήθηκε η Μάρα Δαρμουσλή.

Η Μάρα Δαρμουσλή περιέγραψε πολύ όμορφα τον υπέροχο τρόπο που της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της σε… συνεννόηση με την κολλητή της που είχε «εξαφανιστεί»!

To άρθρο Μάρα Δαρμουσλή: Θέλω να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού, Αγαπώ τα σημάδια της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock