Κόσμος

Μέρκελ: Μια από τις πιο δύσκολες αποφάσεις οι περιορισμοί για τον κορωνοϊό

Μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της θητείας της ήταν οι περιορισμοί λόγω της πανδημίας, ομολόγησε η Άνγκελα Μέρκελ κατά την ομιλία της στον εορτασμό της Ημέρας της Γερμανικής Ενότητας, από όπου τόνισε την αναγκαιότητα προστασίας της Δημοκρατίας.

Η Γερμανίδα καγκελάριος, ειδικά σε ό,τι αφορά τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, οι οποίοι εμπόδισαν την περσινή, 30ή Επέτειο, έκανε λόγο για «εξαιρετικά δύσκολη» κατάσταση, αλλά και «πολιτική αναγκαιότητα» και «δημοκρατική επιβολή», και παραδέχθηκε ότι επρόκειτο για μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της θητείας της.

«Η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Πρέπει να εργαζόμαστε για αυτήν ξανά και ξανά, κάθε μέρα», τόνισε η Καγκελάριος από την πόλη Χάλε της Σαξονίας-‘Ανχαλτ, και προειδοποίησε για τον κίνδυνο επιθέσεων κατά της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock