ΕνημέρωσηΟικονομία

Εurobank: Πρόγραμμα ανταμοιβής για συνεπείς πελάτες στεγαστικών δανείων

Η Εurobank ανακοίνωσε ότι συνεχίζεται για ακόμα 12 μήνες η διατήρηση ανώτατου ορίου στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων.

Σε συνέχεια της από 11 Απριλίου 2023 ανακοίνωσης με θέμα «Πρόγραμμα Ανταμοιβής για Συνεπείς Πελάτες Στεγαστικών Δανείων» (εφεξής «Πρόγραμμα»), η Τράπεζα, συνεχίζοντας την πρωτοβουλία υποστήριξης αλλά και ανταμοιβής των πελατών της, ιδιωτών συνεπών δανειοληπτών, ανακοινώνει την παράταση του Προγράμματος για άλλους 12 μήνες, με τους ιδίους όρους όπως αναλυτικά περιγράφονταν στην ανακοίνωση της 11ης Απριλίου 2023.

Ειδικότερα, ανάλογα με τα επιτόκια βάσης και το νόμισμα του δανείου, τα επιτόκια του Προγράμματος που συνεχίζουν να ισχύουν, έχουν ως εξής:

[1] Από το διατραπεζικό επιτόκιο SARON (Swiss Average Rate Overnight) υπολογιστικά προκύπτουν τα αντίστοιχα LIBOR για το Ελβετικό Φράγκο.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock