Κόσμος

Μαλί: 16 στρατιωτικοί νεκροί σε επίθεση τζιχαντιστών

Επίθεση που φέρονται να διέπραξαν τζιχαντιστές εναντίον στρατιωτικών στο κεντρικό Μαλί είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 16 μέλη των ένοπλων δυνάμεων, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και πηγές προσκείμενες στις δυνάμεις ασφαλείας της αφρικανικής χώρας.

Προηγούμενος «προσωρινός απολογισμός» του στρατού έκανε λόγο για «5 νεκρούς και 8 τραυματίες» στις τάξεις του, κατά τη διάρκεια «περίπλοκης» επίθεσης με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς και άλλα μέσα αργά χθες το πρωί, χωρίς να διευκρινίζεται το πού ακριβώς έγινε.

«Ο νέος απολογισμός είναι 16 νεκροί και 10 τραυματίες, ανάμεσά τους ορισμένοι πολύ βαριά» τραυματισμένοι, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο πηγή προσκείμενη στις δυνάμεις ασφαλείας αναφερόμενη στην επίθεση που διαπράχθηκε σε δρόμο ανάμεσα στη Μπανκάς και τη Μπαντιαγκαρά, στην περιφέρεια Μοπτί. Η ίδια πηγή ανέφερε πως οι δράστες της επίθεσης επίσης υπέστησαν απώλειες.

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock