Τρόπος Ζωής

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο εξάχρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η παρουσιάστρια και χορεύτρια Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η ίδια μίλησε για τη ζωή της αλλά και για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου, που φέτος συμμετέχει ως κριτής στο Dancing With The Stars, αποκάλυψε πως τον πρώην σύζυγό της βρήκε νεκρό ο μόλις έξι ετών γιος τους.

«Το 2016 φεύγει από την ζωή ο πρώην σύζυγός μου. Ο γιος μου τον βρήκε, ήταν έξι χρονών. Την στιγμή που το άκουσα σαφέστατα κατέρρευσα. Το πρώτο που σκέφτηκα ήταν το παιδί μου γιατί ήταν μόνο του σε μια ξένη χώρα βλέποντας αυτήν την εικόνα» είπε.

«Δύσκολα περάσαμε και περνάμε και προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε πραγματάκια ψυχικά αλλά λόγω του ότι είμαστε αισιόδοξοι άνθρωποι – προσπαθώ το γκρι να το κάνω έστω λίγο προς το ροζ – και να του περνώ αυτήν την θετική ενέργεια. Ο χρόνος είναι γιατρός» σημείωσε.

 

To άρθρο Μαρίνα Λαμπροπούλου: Ο εξάχρονος γιος μου βρήκε νεκρό τον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock