Τρόπος Ζωής

Μαραθώνιος 2021: Ο Βασίλης Κικίλιας τρέχει, η Τζένη Μπαλατσινού αποθεώνει

Σήμερα, Κυριακή 14.11.2021, πραγματοποιείται ο Μαραθώνιος της Αθήνας, με 9.800 δρομείς να τρέχουν την αυθεντική διαδρομή των 42.195 μέτρων.

Ανάμεσα στους δρομείς βρίσκεται και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος δίνει κάθε χρόνο το «παρών» στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, που πέρσι δεν πραγματοποιήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρά τον συννεφιασμένο καιρό, ο υπουργός Τουρισμού δεν πτοήθηκε, φόρεσε τα αθλητικά του, έτρεξε στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων και συνεχάρη όσους πήραν μέρος.

«Γιορτή για τον αθλητισμό και τη χαρά της συμμετοχής! Μπράβο σε όλους» έγραψε ο Βασίλης Κικίλιας σε ανάρτησή του στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Η Τζένη Μπαλατσινού θέλησε να συγχαρεί τον σύζυγό της για την προσπάθειά του. Αναρτώντας ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται ο Βασίλης Κικίλιας να τρέχει, εξέφρασε τον θαυμασμό της συνοδεύοντας τη φωτογραφία με emoji καρδούλες, αλλά και με το σήμα της νίκης.

Δείτε το στιγμιότυπο

Μαραθώνιος 2021

To άρθρο Μαραθώνιος 2021: Ο Βασίλης Κικίλιας τρέχει, η Τζένη Μπαλατσινού αποθεώνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

πηγή

loading...

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button

Εντοπίστηκε Adblock

Φαίνεται ότι χρησιμοποιήστε πρόγραμμα ή επέκταση αποκλεισμού διαφημίσεων Υποστήριξε το kontasas.gr Οι διαφημίσεις επιτρέπουν τη λειτουργία του kontasas.gr Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblock